Svar till Matilda

Matilda om Tutorläger?! O_o:
Haha lite wildlife won't kill you ;)


Nja, ska jag erkänna var det rätt kul fast det var kallt :P

Herregud

Herregud fick just en chock av att jag har sett att vi har närmare 25 tusen besökare här sen jag startade bloggen. Det gjorde mig både glad och upprymd. Tack för att ni läser bloggen och jag hoppas ni fortsätter läsa den :) Annars så vet jag inte vad jag ska blogga nu. Sova om en timme ungefär och sen upp i morgon för matte och modersmålslektioner sen ska man hem över helgen (: Men vet inte om jag har så mycket intressant att säga mer ikväll.

Ha det bra alla trogna läsare! :)

Tutorläger?! O_o

Idag ska vi på nåt damn tutorläger :s Gaah jag vill inte! :( Vi ska ut i ödemarken där jag hört att mobiltelefonerna inte får nån sändning. Jag kommer dööööö :s Det är kallt som attan och ännu kallare kommer det att bli. Så hoppas dan går fort för jag vill inte :s Vi ska va där hela dan :< Men ja, vi hörs nåt om jag överlevt dagen.


Love to all of you ♥

Svar på tal till Emma :)

EmmA (**********) om Snart gäller det:
Vad spännande :)


Första natten var lite orolig. Så få se hur det blir i natt. :) Sitter nu just och lyssnar till motorljuden utanför xD

Dessutom, vi fick våra kockkläder idag så nu ser man ut som en riktig kock utan knivar än förståss. I morgon ska vi på studiebesök till en grönsaksodlare som jag känner och vet var han bor. Men ja, vet inte om jag ska blogga mer för stunden. Uppdaterar mer senare ikväll om det behövs! Ha det bra alla bloggläsare om dysmeli! :)

Snart gäller det

På söndag flyttar jag till internatet på skolan vilket ska bli helt jävla kul! :) Ska packa en massa i morgon och hitta en nyckelring till min nyckel ^^ Ska faktiskt bli rätt fun att flytta hem i från under veckorna och bo hemma under helgerna.
En sak, vi har inte fått våra kockkläder än vi skulle ha fått dem idag men tydligen inte :( Får vänta till måndagen istället. Men ja, vad ska jag skriva nudå?
Ja just det! Är det nån från Finland i Österbotten som har boken Kusten är klar? Jag behöver en sån, jag köper den billigt eller så kan du skänka den till mig. Den får va begagnad men helst i bra skick och inte nerklottrad.
Det var väl inget mer för stunden? Ha det gött så länge! :)

Skoldagen

Skolan idag skulle ha bestått av kemi, kemi, kemi, lunch, håltimme, finska, finska och finska. Men det blev typ håltimme, håltimme, kemi, lunch, håltimme, finska, finska och finska istället. Så vad tänker man? Jo, skulle jag vetat att vi skulle vart med den där jävla frisörslinjen med alla timmarna så skulle jag inte ens kommit till skolan de två första lektionerna. Liksom det stod inte ens på lärarens schema att vår linje skulle va med dem O_o
Det var ju helt jävla fel alltså. Man blev ju förståss sur på det. Men orka tänka på det. Hoppas dock på att vi får kockkläderna i morgon.
Annars ha en riktigt trevlig kväll alla! :)

Kockkläder

Idag har vi vart och shoppat kockkläder. Vi får dem antaligen på torsdag eller fredag ;D Usch vad dyrt det är att bli kock men men... Vi behöver ju våra kläder! Och även knivarna kommer vi beställa på måndag tror jag :)
På fredag ska de ha nån typ av grej för oss ettor så vi ska till den andra skolan i Vasa, de hör ihop men den är mer mot skogen kan man säga xD
Men det kommer bli riktigt kul att gå på kock linjen! :)


Ha det bra så länge ^^

Första skoldagen

Idag var det då första skoldagen vilket var helt okej! :) En chill dag om jag ska va ärlig. Vi gick runt och kollade var vi ska ha våra lektioner första perioden. Vilket är helt okej ^^ På söndag blir det internat för min del iallafall :) På onsdag fyller mamma år så då blir det kalas :) Men ska väl sluta blogga för tillfället. Ha det bra :D

I morgon

I morgon gäller det, jag ska börja i skolan på kocklinjen! Det kommer bli awesome, en ny update kommer i morgon tror jag ;D Annars ha det bra mina trogna läsare! :DSå att inte inlägget blir så tråkigt lägger jag till en bild ;)

Mindre besökare? :/

Som rubriken säger: Mindre besökare? :/
Vad vill ni jag ska blogga om? Lite svårt att läsa tankar om ni inte visste det. Jag behöver ärligt talat lite hjälp på traven :P Haha, så kommentera vad jag ska blogga om! :)

Sommarlovet slut på måndag

På måndag så kommer jag börja blogga mer seriöst igen. Eller ja, iallafall om skolan och hur studierna kommer gå :) Jag lovar att försöka uppdatera bloggen om hur jag upplever min dysmeli i en yrkesbransch som kock. Det kommer väl va jobbigt i början men jag kommer vänja mig hoppas jag! :)
I kväll blir det utgång! Ska på en av vår stads största evenmang som heter Konstens natt det kommer bli så kul! :) Är taggad till 100!

Nu ska jag inte tråka ut er. Så ha det bra alla! :D

Bloggvärdet

Bloggens värde har ökat by the way. Snyggt jobbat alla som besöker bloggen!
Bara det, ställ frågor så kan jag fortsätta svara på frågor ^^ Och så kan ni säga om vad jag ska blogga. Men jag lovar, efter den 16:e augusti då börjar jag blogga på allvar eftersom jag börjar studera på kocklinjen då! Så håll utkik tills dess! :)


Vad jag ser så vill inte bloggen uppdatera värdet O_o Vilket gör att bloggens värde skrivs här: 4046 kr
Snacka om att ha ökat en del ^^

Åskan

I morse så åskade det ju här. Förstås men ja, vet inte vad jag ska göra idag. Ta det lugnt. Vet inte vad jag ska blogga om :P Känner ingen lust att blogga för tillfället xD Haha :)
Men jag uppdaterar bloggen i hopp om att nån kan ställa en massa frågor om dysmelin ^^

I have answerd some questions :)Anonym: Via min en chattkompis typ (:
Emma: Okej ^^ Men dysmelin stoppar inte oss från så mycket egentligen, vi måste lära oss vissa saker en egen väg ^^

Svar på tal

Emma (*****) om Interjuva?:
Jag har gjort ett projektarbete om dysmeli :)

sv: Tycker du att serien är bra?Okej :) Fick du bra i det projektarbetet då eller? ^^

sv: Jo, faktiskt ^^ Men jag har inte läst den sen typ jag slutade 9.an xD Har haft annat för mig ^^ You know, slappa och sånt ;)

Interjuva?

Tycker ni att jag ska interjuva folk med dysmeli hur de upplever sin vardag osv? Skulle va sjukt nice om ni kunde svara på det åt mig.

Sen under 10 dagar har jag varit med min pojkvän vilket det inte blev så mycket uppdaterning.


Jag kommer nu just INTE svara på denna frågestund som varit. Jag är ledsen, men ingen skickade ju frågor såå jag struntar i den för tillfället. Tar en ny frågestund igen då jag har mer tid och sånt.

RSS 2.0