Natt uppdaterning

Hej alla!

Antaligen sover en stor del av er medans stackars Emma sitter här och lyssnar på musik och har julfeelings i sig :) Jag fick en asgrym adventskalender(nej jag är INTE för gammal för det :D). Det är en Kinder Mix kalender. Det kommer bild senare jag lovar! :D

Sitter och chattar med en person, han blev just fasicnerad över hur snabbt jag svarar då jag har min enda hand med dysmeli och andra normal. Alla frågar mig "Hur kan du skriva så snabbt?". Mitt svar är naturligtvis "Jag har lärt mig det." det finns ju inget annat svar eller hur? :) Funderar på att filma in det om jag orkar? :)


Men uppdaterar mer nästa gång jag vaknat. Så säger väl godnatt färdigt! :)


xoxo

Smootie

Hej alla!

Dricker lite smootie som jag gjorde ;) Mums! :)
Aja, till vad jag gjort idag. Idag har jag varit på mässa och hälsat på bl.a. min lärare i köket och några kompisar. Mittiallt utlöstes brandlarmet efter två modeshower från två skolor så alla fick utrymma stället. Men det var inget farlig så vi fick gå in igen. Men jag lovar er. Det var kallt ute! :s Aja, sen så återgick dom till det normala som om att inget hade hänt.

De som skulle ha sin smink- och hårshow så gjorde sin smink- och hårshow. Sen gick jag därifrån för att åka hem med bussen. Shit vad kallt att gå till busshållplatsen och jag förfrös nästan. Min hand var iskall och jätteröd(då pratar jag om dysmelihanden) och den var jättekall jag lovar den var så himla kall. Väntade på bussen och det tog en stund och gud vad den hann bli kall innan den kom. Men jag har inte så jättemycket mer att säga nu.

Ha det bäst! :)

xoxo

Omformaterad dator

Hej alla bloggläsare!

Har idag varit i skolan i skolans restaurang och hjälpt till i vid salladsbordet. Har gjort det hela veckan. Sen så städade jag rummet på internatet, sen åkte jag till mormor och hälsade på. Sen åkte vi hem och gjorde inte så jättemycket. Nu just är min moster här och har formarterat om datorn från Vista till Windows 7. Har inte så jättemycket mer att säga förutom att jag ska göra en video Vista VS XP och Win7. Tänker inte avslöja så mycket mer ;)


Ha det bäst! :)

xoxo

Musik, spela lite spel

Hej alla!
Spelar lite musik och spelar lite spel. Jag har inte orkat uppdatera så jättemycket men jag sitter och fokuserar på att hitta en bra kamera. Som sagt vill jag fortfarande ha tips på de systemkameror ni använder ;)

Men ha en bra kväll det ska jag försöka ha i alla fall som vaknade 13.45 idag :$


xoxo

Systemkameror?

Hej alla!

Jag vill fråga er en sak, ni som använder er av systemkamera berätta gärna vad för stort ni har, hur bra den är, finns det för- och nackdelar osv? Jag ska spara pengar till en för att kunna utöka mitt fotointresse, jag fotograferar jättemycket. Jag tar emot alla tips! :)


Jag vet inte om jag har så jättemycket att säga, men jag ska försöka uppdatera mer jag lovar! :)


xoxo

Svar till Anonym

Anonym om Nattblogg:
hur går det med dig och din pojkvän`? :)Hej! :)
Jo det går bra, vi pratar dagligen beroende på tid, ork och lust :) Men snälla, skriv gärna namn nästa gång :)xoxo

Nattblogg

Hej alla, sitter uppe fortfarande :o

Tänkte säga att idag har jag bakat två bröd, hann inte smaka det ena så jag smakar det i morgon/idag till frukost! :)

Om ni vill veta så ska jag försöka uppdatera bloggen oftare. Hoppas ni har det bra tills dess :)


xoxo

Registerar bloggen

Hej alla!

Jag sitter och registrerar bloggen på olika portaler vilket blir rätt bra, kommer säkert få mycket fler besökare än tidigare ;)
Idag gör jag inte så mycket, jag bakar bröd, eller ja, bakmaskinen. Och om ungefär en timme är brödet klart. Segt eller?
Annars vet jag inte vad jag ska skriva för tillfället. Ha det bra! :)


xoxo

Svar på tal till Emma

EmmA (************) om Ingen kommenterar = mera bloggtorka:
Hur gör du på vintern med vantar/handskar?Jag använder oftast inte vantar/handskar, men använder jag dem så har jag dem som dom är, jag har en yngre syster som ärver dem senare så :) Hon är 6 år yngre än mig om du undrar :)xoxo

Fredag = Ledig!

Hej alla!
Jag har fått liiiiiite blogginspiration! :)
Jag har en sån jättebra nyhet att vi är lediga i morrn ;D Haha :D Fin nyhet eller? :)

Aja, har städat, ska packa, sen är det bara att vänta på pappa :) Känns skönt att få åka hem... IGEN! Åkte hem igår men ja, gjort e gjort ;D Nu ska jag chilla och lyssna på musik :)


Bloggar mer senare! :D


xoxo

Ingen kommenterar = mera bloggtorka

Hej alla!
Ingen kommenterar ju? Jag har en sån bloggtorka så jag behöver tips nu! :o
Ja just det, jag har gått och blivit förkyld, det rinner ur näsan osv :/


xoxo

Bloggtorka

Usch, jag har en sååååån bloggtorka så jag vet inte vad jag ska skriva!
Tipsa mig! Jag tar jättegärna emot bloggtips. Sprid budskapet vidare och länka min blogg! :)

Annars idag ska jag väl sitta hemma och mögla om ingen vill hitta på nåt med mig :(

xoxo

Jakobstad idag

Godmorgon!

Idag bär det av till Jakobstad :) Ska dit till nåt hotell och se, sen ska vi till en skola och äta. Efter det ska vi till Snellman för att gå på rundvandrig, och vi kmr även få se när dom sliter skinnet(som är dött förståss!) och styckar det. Usch jag får rysningar av att bara tänka på det :o

Har inget mer att säga för tillfället! :)xoxo

RSS 2.0