Dålig bloggare nu

Hej alla!

Jag måste ursäkta er för min dåliga uppdaterningen. Men jag ska berätta lite fantastiska nyheter! :) Min vän Sanna ska gästblogga här om deprission, men jag vet ju inte vad hon ska blogga inom det området. Så jag ska skaffa en kategori som heter "Gästbloggare" vilket betyder att jag ska be folk främst med dysmeli om att blogga om hur de upplever sin dysmeli. Skönt va? :) Då kan jag be dem gästblogga.

Aja, vad har ni gjort idag? Själv har jag chillat och ätit Marabou Vitchoklad ♥ Riktigt god choklad och jag rekommenderar den till alla :)
Uppdaterar mer i morgon!


xoxo


Ps. Sanna kommer inte gästblogga förrens efter lovet denna vecka Ds.

Bild på min hand

Här får ni en bild på min hand


Dysmelilåt?

Haha, hittade ett nice låt på youtube :p
xoxo

Sök på...

Hej alla!

Tycker att ni ska söka på "Gester och hälsningar"  sen så ser ni på fjärde alternativet och där borde det stå "dysmeli -" ;D Jag blev nästan chockad fast jag kom på varför det stod så. Det beror på att jag skrivit om att vi skrev en uppsats om dem tidigare :)

Ikväll händer inte mycket, ska fota mina nya skor och lägga upp dem på bloggen antaligen :) Vad händer för er då?xoxo

Två prov avklarade, ett prov till i morgon

Hej alla kära bloggläsare!

Idag har jag haft två prov, matematik och finska. Gick väl sådär. Inte gick det väl bra, men ändå inte dåligt. Utan något där mellan det :)
Annars idag är det städdag på internatet som vanligt. Så det blir sen att bara äta typ kokad korv med typ ris? Är inte säker än men jag tror det blir det ^^ Haha :)

Vad händer för er idag då? Eller vad har ni gjort hittills idag? :)


xoxo

Svar på tal till Sanna

Sanna om Svar på tal till Sanna:
Haha, fegis ;)
Nästa gång ska du ha hel-lugg ;)


Jag var inte säker då ännu om jag skulle ha pannlugg eller inte xDJag vill ha Marabou Vitchoklad nu! :(

xoxo

Tårta idag :)

Hej alla bloggläsare!
Åkte hem idag för att få äta tårta, men stannar hemma tills i morgon eftersom vi inte har några kökslektioner :) Anyway, idag så har det inte hänt mycket, seg dag har det varit i alla fall. I morgon är det två prov, matte och finska. Sen på fredag har jag kemiprov. J****t jobbigt. Men jag borde plugga men orkar inte än i alla fall ;D
Men jag uppdaterar mer senare. Ha det!


xoxo

Svar på tal till Sanna

Sanna om Klippa pannlugg?:
Är så jälva nöjd ned den dära bilden, skulle kanske ha gjort pannluggen längre, men men :)

Du passar i båda :D<3


Tack! Men det blev inte pannlugg, det blev typ snelugg ^^Dags att plugga. :/ Eller iallafall försöka :o

Grattis Per!

Ni vet en person med dysmeli så fyller år idag! :)
Han med dessa händer! ;) Säg grattis till honom! :)


Så grattis Per! :D

Tacoköttbullar

Hej alla!
Ni måste testa att göra en sak med köttfärs: TACOKÖTTBULLAR ♥ Jag är typ förälskad i dem eller nåt ;D Haha, jag måste säga att det måste göras om ^^
Annars så gör jag inte mycket, ska väl snart gå och lägga mig eftersom jag ska upp i tid, baka pizza, äta pizza och sen åka till en kompis jag inte träffat sen i augusti :o Vi kommer ha otroligt kul det vet jag redan ;D

Föresten! Igår såg jag en i kundbetjäningen i en affär som har dysmeli som jag har :o Helt otroligt att jag såg det där jag är inne ibland. Alltså gigantti då. Men har inget mer att säga nu. Är dock ledsen för den usla uppdaterningen :) Ha det! ;D


xoxo

Klippa pannlugg?

Jag sitter och funderar på nästa gång jag ska och klippa mig hur jag ska klippa håret. Antingen behåller jag min snelugg eller så skaffar jag pannlugg. Några tips vilket som passar mig bäst? :)

Klicka för att få större

Eller?

<- Denna är redigerad av min vän Sanna :) Den visar hur jag ungefär ser ut med pannlugg.


Aja, vad tycker ni? Snelugg eller pannlugg? Jag vet inte vad jag ska välja :/

Godmorgon!

Godmorgon alla bloggläsare!
Vaknade för en halvtimme sen av att mamma ringde hem om nåt. Har höstlov idag så det är sovmorgon hela veckan ;) Vad ska ni göra idag? Själv ska jag försöka planera in en shoppingdag i morgon eller på onsdag ^^ Och även träffa en kompis jag intte träffat på ca 2 månader? Vilket är rätt så trist :( Ska försöka träffa henne nu på höstlovet! :) Uppdaterar sen!


Later! ;D

Frågestund eller?

Tycker ni att jag ska ha en frågestund snart? :) I så fall så säg till. Jag vill se hur många som vill att jag ska ha en frågestund innan jag har en! :)


xoxoPs. Vissa har höstlov i en vecka ;) Ds

Slutar tidigare i morrn

Hej alla! :)
I morgon slutar vi skolan tidigare vilket betyder att jag antagligen åker hem med buss :) Skönt att få en veckas höstlov nu ;) Anledning till varför vi slutar tidigare beror på att vår samhällslärare ska på en fortbildning eller vad det nu var. Skönt! :) Aja, ska städa klart nu ;D


xoxo

Trött och lite slö

Hej alla!
Ursäktar för den dåliga uppdaterningen igen. Idag har jag varit i Fyrklövern tillsammans med 6 andra från min klass och 3 stycken från 2an. Idag har jag bakat bröd med oliver, vitlök, olivolja och fingersalt var det nu ovan på iallafall. Sen så gjorde vi salladsbordet. Men det var ju inget färdig gjort att bara ta och plocka fram för servering. Utan morötterna var slut, ruccola salladen var slut ja, största delen var slut :s Här kommer jag med dysmeli, greppar tag i en skalare och 10 morötter (En åt gången förstås!) och börjar skala dem i full fart. Sen tar min klasskompis och river dem, det var full show där. Men sen lugnade det nog ner sig förstås.

Har nog inget mer att säga nu. Hoppas jag! ^^ Haha, ha det bra och om ni vill se mer inlägg så får ni titta lite på bloggen.fi/dysmeli


xoxo

Svar på tal till Melinda

Melinda om Glasspaket som vandrar iväg?:
Det brukar vara så på internat,tyvärr.Hände åt mig också förra året.Blev jätte arg.Fattar inte hu vissa kan vara så snåla så de int själva kan köpa egen mat.Dessutom om man inte har bra med pengar annars.Förstår inte varför andras mat får vara ifred.
Nästa gången jag köpte glass ville jag testa om personen skule stjäla den och lade lite extra i glassen för säkerthetskull nämligen tuggat tuggumi!;D Heh!Gör något sånt,sätt peppar eller salt på en del av glassen.Så får stjälaren smaka på sin pris!
Fin blogg annars!:)


Jo, som tur var det inte mina pengar eller mitt glasspaket ;) Haha :D Men man blir ju nog jättearg då de ändå går och tar andras glass :s

Hungrig

Jag e hungrig. Ska snart gå och göra mat ^^ Haha :) Idag blir det pasta och stekt köttfärs med tomatkross. Mums eller? :) Men ja, fundera på att ha en frågestund snart. Men först vill jag se fler besökare ;)
Jag vill hellre ha fler besökare som ställer fler frågor. Men men, ha det ;D


xoxo

Hem ljuva hem. Eller ja, snarare internatet

Hej alla!
Sorry för en dålig uppdaterning! Men det har vart en del annat på gång.
Idag har jag då varit hemma och packat, chattat med några vänner och testat på att börja små blogga på bloggen.fi, men givetvis kommer denna blogg att finnas kvar! Jag förstår mig inget på hur man gör designen där. Haha :D Finns inget mer att säga idag. Ni får ha det så trevligt för resten av kvällen så uppdaterar jag mera i morgon! :)


xoxo

1 år och 9 månader

Hallå!

Jag kom på att om 1 år och 9 månader så fyller jag 18 år. Det betyder givetvis FEST! Dessutom är det 9 månader kvar tills jag fyller 17 år. Och då är det 17 år sen mamma fick sin dotter med dysmeli. Ja, vet inte om jag har mer att säga! ^^
Ha det! ;D


xoxo

Rosa bandet

Se i högra hörnet, där finns rosa bandet för bröstcancer. Ni kan få koden här så ni kan lägga den i er blogg. Men lägg där det står såhär:

<body>
<script type="text/javascript" src="http://kampanj.cancerfonden.se/blog_badge/js/badge.pack.js"></script>


Bröstcancer hade min mormor för ca 20 år sen om inte mer :o

Jerry Williams

Jag har lite tråkigt så jag ska visa er Jerry Williams om ni inte hört talas om honom ;) Han är 60+ och håller på att rocka fortfarande! :)

År 2007:
År 2010 :)xoxo

Modersmålslektion

Sitter nu just på modersmål och har lektion. Ska skriva en uppsats om Gester och hälsningar.
Idag så får man äntligen åka hem. Haha ^^ Vet inte vad jag ska göra men men ^^ Ska se om jag får tag i en kompis om vi kan va tillsammans idag :) Annars uppdaterar jag mer senare! :) Ha det!


xoxo

Mobboffret som yngre

Måste berätta här nu så läs om ni orkar.
Jag var mobboffret i lågstadiet, alltid. Jag hade inga kompisar och var mest ensam och det var rätt så jobbigt. Alla tjejer vari ett gäng och killarna var i fler om jag minns rätt?
Men som sagt. Under en årkurs så höll en kille på med bara för att jag rörde i nåt så sa han "Emma smet" och det var ju förståss sårande. Jag vet inte om det beror på att jag har dysmeli eller inte. Men sen så tog rektorn upp det inom klassen. Och det blev bättre.
Men att jag blev mobbad kommer ju jag aldrig glömma eftersom jag blivit mobbad under en längre tid. :/


Med det här vill jag säga:
Mobbning löser absolut inget, jag har erfarenhet av det.xoxo

Fredag i morgon

I morgon är det äntligen fredag. Denna vecka har varit otroligt långsam.
Men men, idag har det varit städning, fixa saker, laga mat och sitta och frysa ihjäl. Det är ju iskallt. Tog ärligt talat på mig jackan då jag satt i rummet kallt var det. Aja, i morgon så ska jag packa och åka hem. Skönt att få komma hem till ett bättre internet!

Ska fortsätta med det jag gör så kanske jag uppdaterar en gång till sen om jag hinner ;D Ha det!xoxo

Stressig dag

Idag har det varit en rätt stressig dag. Vi kan säga "hälften" av 2:orna hade uttagnining till Tajtaja2010. Och hälften av vår klass var i Fyrklövern. Man kan säga att det vart rätt stressig dag då det var flera som sprang omkring fast vi var 50/50. Har även varit och pratat om min inviduella plan i praktiska ämnena och dom verkar va helt ok. Men jag tror det gick bra. Hoppas jag iallafall.

I morgon är det bara kurser med matematik, finska och samhällslära med den där hemska läraren :s Herregud hon är värre än vår finska lärare t.o.m.

Var nyss i duschen, det var skönt! :D Men ska försöka få ordning på håret nu ;D Haha, ha det bra!


xoxo
Ps. Länka bloggen på er hemsida, blogg eller var som helst! ;D Ds.

Pon & Zi bilder

Jag hade tråkigt och googlade på Pon & Zi :) Här är 51 bilder


Klicka på bilderna om ni vill se dem i större format! :)


xoxo

Trött och slö

Goddag mina läsare!

Sitter nu just och gör inget, nästan alla i klassen är och jobbar förutom jag och två andra. Jag valde att inte jobba p.g.a några anledningar:
  1. Plugga matte till torsdagen
  2. Ta det lugnt och sånt.

Men nu ska jag ta det lugnt, sen kanske jag borde sätta näsan i min mapp med alla papper i matte! ^^ Annars uppdaterar jag väl senare. Annars ha det! ;D


xoxo

Glasspaket som vandrar iväg?

Har ni nångång funderat över hur ett glasspaket kan vandra iväg? Det har iallafall jag. Idag när mina två kompisar skulle gå och hämta sin glass var den borta. Hur i hela friden kan ett glasspaket försvinna bara sådär? :s Kom igen, varför tar man ett helt glasspaket? :s Aja, hoppas vi hittar tjuven iallafall! >.< Men ska fortsätta med det jag gör. Slappa ;) Haha, bloggar mer senare om jag hinner!

Skulle va gott med glass nu javisst! :o


xoxo

Sämst internet

Hallå alla bloggläsare!

Idag har jag haft lite problem med internet så det blir lite sen bloggning. Ska berätta lite om dagen! ^^
Idag har vi varit 7 personer i klassen, varav två var på en seniormässa. Eller ja, två personer var på den mässan från 8.00-12.00 och två andra från 12.00-16.00. Vi har iallafall lagat ostsallad, pasta med ost- och skinksås. Det var faktiskt rätt så gott! ^^
Sen mellan 13.00 och 16.00 så tillreda vi lax med skolans restaurangs köksmästare. Jag och ena kompisen steke lax och rökte lax. Andra pocherade den eller grillade den. Jag måste säga att den rökta laxen var godast! :)
Sen efter skolan var jag och handlade lite smått och gott ;) Haha, men nu funderar jag på vad jag ska äta till mitt köttfärs som jag köpte idag. Det känns som om att pastan vill vara med i bild. Men får se! :) Annars bloggar jag mer senare ;D


xoxo

Dagens

Dagens humör: Trött
Dagens borde: Har nu inte varit nåt, förutom att packa
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Underkläder, mjukisbyxor och t-shirt
Dagens planer: Inget nu just ^^
Dagens materiella vill ha: Gråa mjukisbyxor! >.< Och mobilt bredband
Dagens längtan: Att få gå och sova snart
Dagens fundering: Varför man ska bli förkyld
Dagens beroende: Hm, att blogga nästan.
Dagens tråkigaste: Typ, inget egentligen
Dagens personer: Robin och en till ^^
Dagens roliga: Typ Robin och han den andre ;>
Dagens låt: Åh, många, men ska jag säga EN så tar vi Love The Way You Lie - Eminem ^^

xoxo

Bored

Är ärligt talat uttråkad. Har inget att göra. Internatslivet har blivit lite tråkigare på sistone. Finns inte mycket att göra, man gör det samma egentligen, är på rummet, äter tsm med kompisarna sen igen till rummet. Iofs så har vi nog var och spelat guitar hero och sånt. Även sett på film. Men jag vet inte vad jag ska skriva nu. Ha det bäst!


xoxo

Videoklipp med soldaters hemkomstTitta på detta, jag började gråta efter första delen av den :)

Mat på gång

Håller på att göra mat. Blir lax med potatismos. Mums ^^
Vad ska ni äta idag?

Måste även packa så jag kommer mig till internatet. Ska även försöka få en del pengar som jag kan ha till busspengar i framtiden så jag kommer mig hem i tid. Haha ^^ Tänkte åka hem med buss i fredags, men jag hade inga busspengar till det :( Sad but true :( Men på fredag hämtar pappa mig. Sen vecka efter tar jag nog bussen hem till mormor och morfar :D

Uppdaterar mer senare. Ha det!


xoxo

Svar på tal

Anonym om Godmorgon:
tycker din blogg är bra, men skulle du inte kunna smätta in nå fler bilder skulle det vara roligare att läsa?:)Jag skulle kunna, men tyvärr så får jag inte installerar min digikamera på brorsans laptop :( Drf är det inte så mkt bilder för tillfället. Jag vill få hopp om att kanske få egen laptop, och då börjar det komma fler bilder. Hoppas du förstår! :)


Favorit i repris för er som inte orkat gå längre bak i bloggen! ^^

Godmorgon

Godmorgon mina kära läsare!

Har just vaknat efter att ha sovit riktigt gott! Idag ska jag ägna mig åt att försöka få mina kockrockar riktigt vita och rena. Denna är nästan ren, har bara en gul fläck kvar efter kycklingen. Men den ska nog gå bort. Den andra har fortfarande äppelfläcken kvar och fiskfläckar >.< Ska lägga båda i blöt för säkerhets skull sen. Men jag uppdaterar mer senare!


xoxo

Trött, hängt upp kockrockarna

Godkväll eller kanske godafton mina kära bloggläsare!

Klockan är rätt mycket, men mamma tvättade mina kockrockar och jag skulle hänga upp dem. Några fläckar är kvar så jag ska lägga dem i blöt i morrn så fläckarna kanske försvinner! Börjar bli jobbigt då fläckarna inte åker bort fast man försöker få bort dem. Tror inte jag ska blogga så mycket mer eftersom jag sitter här med ögon som håller på att bli suddiga av att jag läser. Men jag hör av mig mera imorgon/idag! Gonatt på er!


xoxo

Jag dansar aldrig nykter

Jag dansar aldrig nykter - Magnus Uggla
Tyvärr hittade jag inte en "vettig" version av den på youtube :/ Sök på spotify så får ni lyssna på den. Ganska skönt låt :)

Har inte gjort mycket ikväll, har chattat, sett lite på tv, ätit godis och ja, tagit det lugnt. Ska fortsätta med det. Med Magnus Ugglas låt Jag dansar aldrig nykter ;D


xoxo

Dagens händelser

Idag har det inte hänt så jättemycket, haft modersmål, kemiprov, håltimme och samhällslära.
På modersmål fick vi se våra uppsatser vi skrev förra veckan. Bl.a. Mina läs- och skriverfarenheter och Fula ord :) Fick 3 i läs- och skriverfarenheter och 2 i fula ord. Själv tycker jag att de blev riktigt bra ändå för att va modersmål ;D
Idag händer det väl inte så myckiet, ska ta det lugnt och försöka hålla mig frisk. Är smått förkyld och ena kompisen var rätt så förkyld. Krya på dig!
Men jag uppdaterar mer senare! Ha det bra ;D


xoxo

Svar på tal till Emma

EmmA (***) om Samhällsläraren = hemsk:
Jag känner igen det där med hemska samhällslärare...


Är nästan så att man saknar högstadiets lärare ;) Haha :D

RSS 2.0