Glasspaket som vandrar iväg?

Har ni nångång funderat över hur ett glasspaket kan vandra iväg? Det har iallafall jag. Idag när mina två kompisar skulle gå och hämta sin glass var den borta. Hur i hela friden kan ett glasspaket försvinna bara sådär? :s Kom igen, varför tar man ett helt glasspaket? :s Aja, hoppas vi hittar tjuven iallafall! >.< Men ska fortsätta med det jag gör. Slappa ;) Haha, bloggar mer senare om jag hinner!

Skulle va gott med glass nu javisst! :o


xoxo

Kommentarer
Postat av: Melinda

Det brukar vara så på internat,tyvärr.Hände åt mig också förra året.Blev jätte arg.Fattar inte hu vissa kan vara så snåla så de int själva kan köpa egen mat.Dessutom om man inte har bra med pengar annars.Förstår inte varför andras mat får vara ifred.

Nästa gången jag köpte glass ville jag testa om personen skule stjäla den och lade lite extra i glassen för säkerthetskull nämligen tuggat tuggumi!;D Heh!Gör något sånt,sätt peppar eller salt på en del av glassen.Så får stjälaren smaka på sin pris!

Fin blogg annars!:)

2010-10-12 @ 12:08:00

Kom ihåg att du inte är anonym eftersom jag kan se din IP-adress ;) Inga spaminlägg om "Besök min blogg!" Har ni tävlingar så är jag gärna med :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0