Feedjit Live

Feedjit Live visar varifrån dina besökare kommer, helt otroligt att se var alla besökare kommer ifrån.

Jag kollade nyss var alla mina besökare kommer ifrån och var de hittar mig. De har hittat till mig via blogg.se, Evaaaahs.se, kamrat.com, google, facebook, Kenzas där de verkar va någon som tittat på kommentarnera och hittat hit, Annuli.blogg.se, via en annan tjej med samma sjukdom. Känns nästan fint att va en blogg som blir lite besökt då och då fast man knappt uppdaterar.
Har nu varit hemma idag på grund av att jag känt av illamående och lite feberkänsla men ingen feber ändå.
Så de blir skola i morgon då antar jag, yey... Eller så inte, haha.

Bloggar kanske mer sen. Hörs!Vacker hund ♥

What Dosen't Kill You(Stronger) - Kelly Clarkson

En ny favoritlåt för mig.


Varsågoda och njut! ;)

Ja jag är starkare än du...

Kärlek till denna ♥


Ja idag överlevde jag väl lektionerna rätt bra, snabba måndagar och tisdagar så älskar jag ♥
Har idag dessutom gjort Pasta Carbonara alá Emma, gjorde den av vad jag hade. Köpte faktiskt lök, bacon och cremé frachie till den. Riktigt gott. I princip kan man lägga i vad som helst i en sån bara den blir god :)

Men de händer väl inte så mycket mer idag. Blir mest att ta de lugnt, vänta på morgondagen, haha, kökslektioner då faktiskt. Men hör av mig senare! :)

Tråkigt...

Har så himla tråkigt nu just. Fredag i morgon, skönt. Känns som en evighet dit...

Bjuder på en gammal bild.


Bring me back to these days...

Hör av mig i morgon! Puss ♥

What goes around...

Random rubrik. Nåja!

Idag är de en till skoldag av att göra sallad och bakad potatis, haha. Är där med min ena kompis Prillan som vi alla kallar henne.
Det är dessutom städdag @ internatet och sen får vi se vad som händer. Kanske man ska fortsätta glo på Simpsons säsongerna jag laddat ner. Eller söka efter mina usb minnen jag inte minns var jag lagt. De äldsta jag har är där hemma hoppas jag. Det jag hade före de nya är antingen hemma eller på internatet. De nyaste ligger här på internatet med mig i alla fall då jag använde de igår.

Drömde en helt sjuk dröm om att jag var ute och körde bil utan körkort då... Gick ju bra till stället jag var men inte vet jag hur drömmen slutade, haha. Jättekonstig dröm eller hur?

Har nu inte så mycket mer att säga nu på morgonkvisten än att jag önskar alla mina läsare en bra dag :)

Nattuppdaterning...

Nattuppdaterning, jag är trött, pratar lite smått på skype och funderar på att gå och lägga mig.

Men känns som om att jag inte skulle orka. Haha... Nåja, de är "riktiga" söndag idag då. Blir att åka till internatet senare ikväll och så ska man väl bara slöa där. Haha. Finns inte så mycket att göra på internatet ändå förutom chilla, spela, sova, äta osv men ni fattar. Hoppas jag i alla fall!

Vad händer denna söndag för er då? ^^

LMFAO - Sexy And I Know It

Hej hej bloggen, är på väg hem från att ha varit till Ekenäs idag. Men datorn dör snart så jag uppdaterar kanske mer sen.
Här får ni en låt tills vidare!RSS 2.0