Bloggen hamnar mer och mer åt sidan

Av nån otroligt konstig anledning så lyckas jag skuffa min blogg åt sidan hela tiden, och jag borde verkligen ta tag i bloggandet igen. Men ska berätta vad som hänt sen sist.
 
31 maj så tog jag examen från skolan, kockexamen! Jag kunda knappt fatta att jag klarade det här, jag började ju bloggen då jag fick plats på utbildningen till kock och jag fullföljde den!
 
 

Hunnit en sväng till Sverige, mellan den 9 juni och 13 juni. Den 11 juni så ringde en vänlig kvinna till mig å frågade om jag ville ha jobb över sommaren och jag tackade ju såklart ja! Så nu jobbar jag fram till den 14 augusti sen blir jag inhoppar å har mitt avtal till slutet av september.
 
I måndags fick jag min lön å de första jag gör är ju att köpa min älskade mobil Samsung Galaxy S2 plus efter ett bra tag med beslutsångest å velande mellan alla mobiler så tyckte jag den passade mig bäst.
 
Men jag har nu inte så mycket mer att säga för tillfället, ska nog snart gå och sova efter som jag har jobb i morgon. Annars så får ni simma lugnt så hörs vi när jag återkommer för att blogga igen.
 
Massor av kärlek till er! ♥♥♥♥

Kommentarer

Kom ihåg att du inte är anonym eftersom jag kan se din IP-adress ;) Inga spaminlägg om "Besök min blogg!" Har ni tävlingar så är jag gärna med :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0